diumenge, 8 de gener del 2012

El camí es fa menys costós si vas acompanyat

Tota persona que vulgui plantejar-se qualsevol tipus de repte, necessitara unes directrius d'algú amb experiència, que l'assessori i acompanyi al llarg del trajecte. Un entrenador personal. Aquesta persona no és únicament aquell que prepara un pla d'entrenament i el dóna a qui sigui. Per internet es poden trobar multitud de plans i/o persones que els fan a un preu mòdic. No es tracta d'això. Un bon entrenador personal és aquell que estableix una connexió amb l'esportista, que l'entén, que l'escolta, que el valora i l'empeny, però també que el manté amb els peus a terra. Un bon entrenador personal ha de conèixer la matèria, la teòrica i saber-la posar en pràctica, però adaptant-la a la realitat de cada esportista, coneixent-lo, sabent quins són els seus punts forts i afiançar-los, i conèixer els dèbils i minimitzar-los.

Jo no en sóc una excepció, i  per tal d'aconseguir els reptes esportius que em proposo, he buscat l'ajuda d'algú amb molta experiència com a entrenador personal: en Josh Ricart. Després de molt insistir-me, he acceptat que aquest gran personal trainer em faci els plans d'entrenament. Ell és entrenador personal de triatletes, Llicenciat en INEFC i Diplomat en Educació Física, a banda de comptar també amb molta experiència participant en múltiples proves esportives: Ironman, triatlons, maratons...

@Joshricart71

Us recomano que feu un cop d'ull a la seva pàgina http://www.joshricart71.com/ on trobareu articles interessants  sobre el món del triatló, a banda de les cròniques dels entrenaments que prepara per als qui entrena.

I recordar-vos que a tots els que volgueu assolir reptes esportius siguin del caire que siguin, us procureu un bon entrenador personal, doncs és la única manera de portar un entrenament organitzat, correcte i que us permetrà arribar allà on vosaltres volgueu.


@Joshricart71

1 comentari: