dimarts, 9 d’octubre del 2012

Yo no cumplo años...


Aquesta és la gran entrada d'avui. Un repte per cada any viscut. I avui sumo 33 anys. Probablement no acompliré els 33 reptes, doncs he tingut diversos imprevistos, però els reptes que em faltaran, quedan sobradament complerts i recollits amb l'últim d'ells, que espero poder escriure'l ben gran el 31 de desembre. Fins aleshores, seguiré endavant, sumant reptes esportius o simplement, sumant dies, sumant felicitat, però sempre, sempre, al vostre costat.

"Aquest matí, en Josh m’ha dit “Som el que diuen els altres que som, no com ens veiem nosaltres”. He rebut més de 100 felicitacions personalment i a través de trucades, correus, facebook i whatsapp; malgrat haver demanat explícitament que no
em fessin regals, m’han obsequiat amb coses materials que sí valoro, però és més de valorar tot el que m’heu fet sentir. Tots i totes els que m’envolteu dia a dia m’heu fet veure i creure en la meva grandesa com a persona; tot allò que em costa tant d’acceptar que sóc, ho he vist reflexat en vosaltres, en les vostres mostres d’estimació, en gestos desinteressats. Avui m’heu fet riure, m’heu fet plorar, però sobretot, m’heu fet ser feliç. Aquesta felicitat que ja fa temps que porto amb mi, l’heu feta crèixer una mica més. Avui, sóc el que vosaltres m’heu demostrat que sóc. I m’encanta el que he vist. MOLTES GRÀCIES!!"


1 comentari: