diumenge, 18 de novembre del 2012

A poc a poc i bona lletra, anem progressant!

Després d'un parell de setmanetes arrossegant-me per aquest món, sense complir entrenaments i, els pocs fets, amb més pena que glòria, ha arribat el dia de tornar-se a posar un dorsal.


La cursa, la multitudinària Jean Bouin, que enguany arribava a la seva 89ª edició. La meva intenció era baixar dels 56 minuts aconseguits a la cursa de Ripollet i estava convençuda de que podia fer-ho. En principi, ho anava a fer sola, però he tingut diverses propostes de llebre i al final, m'he decidit per en Gonzalo. Ell anava a acumular kilòmetres, així doncs, li era més o menys igual el ritme a portar. Abans de començar hem decidit l'estratègia: portar un ritme més o menys de 5'20"/km. I l'hem acomplert bastant. El problema és que a les curses populars, acostuma a haver mil·lers de persones i en alguns trams, es fa complicat l'avançar. Córrer per la Gran Vía, no és problema, però en algun dels carrers hem hagut de frenar.

Abaix de tot, ben acompanyada!!!
Durant la cursa he tingut bastant bones sensacions. El circuit era bastant planer, exceptuant els últims 3km, que recorrien part del Paral·lel (que fa pujada però es puja bé) i el carrer Tamarit i Lleida, que fan moooolta més pujada! Als 2 últims km he tingut una remoguda d'estómac. He hagut de baixar el ritme i en arribar i intentar esprintar per aconseguir marcar 54 al crono, he calcul·lat malament, doncs pensava que arribàvem al mateix lloc d'on havíem sortit i encara quedaven 200mts més!

Finalment, el temps oficial, que coincideix amb el meu crono, ha sigut de 55'12", rebaixant en 40 segons la marca anterior. Estic bastant satisfeta, i crec que a la propera cursa puc intentar marcar un 54. De mica en mica, ens anem apropant als 50 i això em motiva i m'empeny a seguir endavant, tot i que sóc conscient de què, probablement, ara em serà més difícil millorar. O més ben dit, que la millora no serà tan notòria. Però intentaré seguir amb constància els entrenaments. És el millor que puc fer.


En acabar, i per celebrar-ho, hem anat a fer el millor avituallament possible amb la Gemma i la Carme: Canya + Braves!!! Dieta RedRunner!!!